WERNER VAN LOO

Als erkend bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken behandel ik uw dossier met de grootste zorg. Succesvolle salestrainingen en -coachingtrajecten geven mijn energie een boost!

EVEN KENNISMAKEN

Als onafhankelijk zelfstandig ondernemer zet ik me resoluut in om uw project te doen slagen. Ik reken hiervoor op mijn eigen kennis, ervaring en wilskracht, maar ik beschik ook over een groot netwerk van professionals waar ik steeds kan op terugvallen. Ad Medium is Latijn voor “naar het midden”. Ik focus me dan ook op de kern van de zaak.

WIE IS WERNER?

Na een carrière van meer dan 20 jaar in commerciële functies, zowel B2B als B2C, en in de financiële wereld als zelfstandig kantoorhouder voor Dexia, kriebelde het om mijn kennis en ervaring door te geven.

In 2012 richtte ik dan ook Ad Medium BVBA op.

Naast bemiddeling bij financiële conflicten en handelszaken, ligt mijn hart bij het geven van opleidingen en trainingen.

Bij elk van deze activiteiten zijn een grondige kennis van de materie en een no-nonsense aanpak met respect voor de anderen cruciale elementen. Ik geloof in interactie met mensen, focussen op de mogelijkheden en met veel enthousiasme de dingen aanpakken.

Wilt u meer weten over mijn ervaring? Neem eens een kijkje op mijn LinkedIn profiel.